F.A.Q

1. Welke maat worden er gebruikt in de luiertaarten?

Antwoord: Voor de taarten worden maat 2  gebruikt. Deze zijn geschikt voor baby's van 3-8 kg. Handig omdat ouders vaak voor de eerste weken al luiers in huis hebben. Daarna hebben zij de luiers extra hard nodig!

 

2. Wat zijn de verzendkosten?

Antwoord: Het verzenden van een luiertaart kost € 6,75. Van kleinere producten die als pakketje door de brievenbus passen zijn de verzendkosten variërend van € 1,92 tot € 4,10 afhankelijk van hoe groot en zwaar het pakketje is. Als je jouw gekozen product in het winkelmandje stopt zie je ook direct wat de verzendkosten zijn.

 

3. Kan ik de producten ook op komen ophalen?

Antwoord: Jazeker! Gezellig. Ik woon in de Maarn, wanneer je aanvinkt dat je het product op wilt komen halen dan krijg je het adres opgestuurd. Laat even weten wanneer je wilt komen. Er is een hele hoop mogelijk.

 

4. Hoe lang is de levertijd?

Antwoord: Ik verzend producten in elk geval binnen 2 dagen. Als je een bestelling heel snel binnen wilt hebben laat het mij dan gerust weten, dan kijken we samen even wat er mogelijk is.

 

5. Hoe ontvang ik de luiertaarten?

Antwoord: De luiertaarten worden altijd mooi ingepakt in transparant folie met mooie strikjes. Zo zijn de taarten ready-to give aan kersverse ouders! De taart wordt geleverd in een grote doos.

 

6. Zijn de rammelaars veilig?

Uiteraard worden de producten uitvoerig  getest voor verzending. Met veel kracht wordt er aan de rammelaars getrokken om te testen! Lolly atelier is niet aansprakelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van haar producten. Controleer daarom het product voor en na gebruik op loszittende delen, slijtage en barsten.