Luiertaart 

Luiertaart kopen? Onze luiertaarten zijn handgemaakt en met liefde en passie ontworpen. Alle materialen in de luiertaart zijn bruikbaar voor de baby. We hebben een groot assortiment luiertaarten voor zowel meisjes als jongetjes. De luiertaart is vaak opgebouwd in de vorm van een taart en hebben leuke thema’s. Bekijk eens ons aanbod!

Praktisch, creatief en persoonlijke pampertaarten

Wist u dat een baby gemiddeld zo’n 2100 luiers per jaar gebruikt? Dat zijn een hoop luiers en die kosten samen ook behoorlijk wat geld! Een luiertaart is een creatief en ontzettend leuk cadeau, maar het is ook zeker een handig cadeau. Wij pakken de luiertaart mooi voor u in, zodat u hem direct kunt geven of versturen. Ook kunnen we tegen een kleine meerprijs een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen aan de luiertaart. U kunt in het winkelmandje aangeven wat er op het kaartje mag bij het kopje ‘opmerkingen’. Met onze leuke en originele luiertaarten maakt u de kersverse ouders sowieso ontzettend blij! Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze luiertaarten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

 

De Luiertaart een leuk kraamcadeau

 

Wat is een luiertaart?

Ooit van een luiertaart gehoord?  Nou niets smakelijks aan, integendeel, maar wel een leuk cadeau voor een aanstaande moeder voor de geboorte, bij een babyshower of als cadeau bij de kraamvisite. De basis is wel een set aan luiers.  Een luiertaart wordt met op basis van het luierpakket leuk opgemaakt en voorzien van allerlei andere nuttige producten. Producten zoals kleding, leuke dingen die de kleine in het begin van haar bestaan kan gebruiken. De luiertaart is naar keuze te bestellen of kan naar wens gemaakt eventueel gepersonaliseerd met naam en geboortedatum.

Het leuke van een luiertaart is dat het ook een gemakkelijk kraamcadeau is als je iets moet kopen voor collega’s medewerker lid van een vereniging iemand die je misschien minder kent, kan je toch iets leuks geven. Ook als je cadeau voor een grotere groep mag geven of namens en bedrijf en het budget is wat groter, dan is een mega luiertaart de oplossing. Wist je dat een baby in het eerste levensjaar al een kleine 2000 luiers gebruikt? Nuttig en onbeperkte mogelijkheden zullen we zeggen. Je kan met de mega luiertaart het hele jaar voorzien, een straatje aan maten nemen, maat  2,3,4. Het cadeau is dan niet allen leuk en mooi maar ook duurzaam.

Ga geen standaard luiertaart kopen maar een speciale super luiertaart van onze creatieve afdeling.

 

Jij iets leuks of persoonlijks, de luiertaart maken wij

Een luiertaart is pas leuk als hij origineel is. Speciaal gemaakt volgens een leuk model of geheel naar eigen wens, dat is pas persoonlijk. Niet een standaard cadeau uit de winkel maar net dat persoonlijke. Het maken van dit soort luiertaarten vraagt veel creativiteit en vaardigheid van de productie en ontwerper om de juiste luiertaart te maken. Het kiezen van het ontwerp voor de te maken luiertaart kan ook in overleg vast gesteld worden als de fantasie te groot of te klein is.

Om te beginnen de keuze: jongetje, meisje of je weet niet wat het gaat worden, verassend. En als het een tweeling gaat worden of meer, nou daar weten wij ook wel raad mee? Denk hierin onbeperkt want een meisje op een motor zou je niet verwachten maar kan stoer en leuk zijn. Breng humor aan dan heb je ook iets te presenteren.

Natuurlijk had jij aan een Sinterklaas en Zwarte Piet luiertaart gedacht omdat het kindje op 5 december geboren werd……

Ons uitgangspunt is dat alle producten in de eerste levensfase van het kindje te gebruiken moet zijn. Duurzaamheid staat voorop.  Met bruikbare spullen bedoelen wij ook producten zoals hydrofieldoeken en monddoekjes. Daarnaast ook leuke knuffels, rammelaars speendoekje, babykleding zoals rompertjes, sokjes, mutsen maar ook baby verzorgingsproducten,  etc. Spullen waar je als jonge ouders niet genoeg van kan hebben.

 

Het personaliseren van producten in de luiertaart

Door een of twee producten te personaliseren wordt het cadeau ineens veel persoonlijker.  Het personaliseren van de producten bestaat uit het aanbrengen van een naam of geboortedatum of iets anders unieks op de producten. Hiervoor gebruiken wij verschillende methoden afhankelijk van het product maar ook de uiting. De meest belangrijke methodes zijn borduren van een naam op een doek, muts o.i.d. en het bedrukken. Dit laatste kan alleen op kunstofhoudende, polymeren zoals polyester stoffen en materialen.

Het personaliseren gaat altijd in overleg, ook indien u speciale of persoonlijke producten wil laten opnemen in het pakket van de luiertaart. Veel mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op.

Leuke ideeën, maar misschien wenst u uw bedrijf of beroep terug te zien in de luiertaart. Wat is er moeier als de kleine jongen al een voetbalster is van een elftal of zijn vader wil graag dat hij piloot wordt bij een bekende luchtvaartmaatschappij. Sport, sportclubs, beroepen of bedrijven je zou er niet zo snel aan denken maar veel kan gemaakt worden.

 

Een luiertaart voor de babyshower

Luiertaarten lenen zich goed als kraamcadeau voor een babyshower. De babyshower is een gebruik in Noord-Amerika en hier nog niet zo ingeburgerd. Wat is een babyshower. Het is een verrassingsfeest voor de aanstaande moeder. Hier zijn verschillende thema’s aan verbonden, sterk afhankelijk van de persoonlijke omstandigheden van de aanstaande ouders. Vrienden of familie willen de aanstaande ouders feliciteren met cadeautje die ze nodig hebben voor de komst van hun baby. Er is geen goed Nederlandse synoniem voor de babyshower maar is vergelijkbaar met het kraamfeest dat wordt gegeven als de baby al geboren is. Een babyshower is een feestje gericht op de moeder en een kraamfeest op de baby.

Oorspronkelijk werd de babyshower gegeven van het eerste kindje maar dat is in de loop van de tijd veranderd. In Zuid-Amerika waar de babyshower net zo populair is als in Noord-Amerika, is het heel gebruikelijk om geld te geven en dit ludiek te verpakken in een luiertaart.

In Europa geeft men vaak praktische cadeautjes, kleding en verzorgingsproducten. Wat is er leuker om dit in een luiertaart te verpakken. 

 

Hoe wordt een luiertaart aflevering klaar gemaakt.

Dit hang natuurlijk sterk af van de omvang van het cadeau maar een gemiddeld model wordt op een plaat van karton of in een mandje opgebouwd en verpakt in transparante folie en versier met een mooie satijnen lint of bloemen. Indien het product verzonden moet worden gaat dat in een grote kartonnen doos.

 

 

 

Luiertaart kopen?

Wij van Lolly atelier zien altijd nieuwe collecties en creaties en streven er constant naar om leuke en up-to-date arrangement te hebben. Heeft u de ideale luiertaart gevonden om te geven als kraamcadeau? Bestel deze dan snel en voordelig in onze webshop. U hoeft alleen de juiste kleur en het juiste aantal door te geven om uw bestelling te kunnen afronden. Heeft u meer informatie nodig? 

 

 

FAQ’s

V.Hoeveel kost een luiert taart?

  1. De prijs varieert vanaf 25 euro tot bijna onbeperkt
  2. Waar kan ik een luiertaart kopen of bestellen?
  3. Via de website of contact opnemen met Lollyatelier.nl
  4. Hoe groot is een luiertaart?
  5. Dat hang sterk af van het budget.
  6. Wanneer geef je een luiertaart?

Voor of bij de geboorte van een baby. Het is erg gebruikelijke het houden van een babyshower.