Ringkussen, voor ieder wat wils

Unieke handgemaakte trouwring-kussens

Het moment is daar, de trouwceremonie. Samen hebben jullie hele mooie trouwringen uitgezocht en deze wil je natuurlijk niet zomaar uit het doosje van de juwelier te voorschijn halen. Misschien worden jullie trouwringen wel gebracht door een bruidsmeisje, hoe schattig is het als het kussen mooi roze is en lieve details bevat.

De unieke handgemaakte trouwring-kussens maken de ceremonie compleet. Alle ringkussens zijn uniek en allemaal hebben ze iets bijzonders.

Gaan jullie voor rustig en chique, naturel, of parels en broches? Een gepersonaliseerd ringkussen met jullie namen en de trouwdatum er op geborduurd kan natuurlijk ook!
Ringkussens zijn bij ons op voorraad en snel verzenden is geen probleem!  


Gepersonaliseerde Ringkussens!

Iedereen heeft wel een nichtje of neefje die bij de bruiloft de ringen mag dragen. Maar tegenwoordig is deze erebaan ook dikwijls voor de kinderen van het bruidspaar weggelegd. Kies voor een mooi ringkussen in de kleur van de trouwjurk. Al onze kussens hebben lint om de ringen aan vast te maken. Wel zo veilig! En ook lint aan de onderkant om over de hand te schuiven zodat het kussen stevig vastgehouden kan worden.

Bijzondere wensen zijn altijd welkom dus maak ze gerust kenbaar.

Bestellen of afspraak?

Stuur dan een e-mail info@lollyatelier.nl of vul het contact formulier in.

Ringenkussen

€ 19,99

Ringenkussen

€ 19,99