Super leuke luiertaarten!

Voor specifieke wensen kunt u contact met ons opnemen, zodat wij een  luiertaart naar wens kunnen maken.

 

Wil je een mooi en tegelijkertijd praktisch kraamcadeau of babyshower geven? Bekijk dan eens onze luiertaarten. Hier vind je een grote selectie en leuke luiertaarten!

Wij maken voornamelijk gebruik van bruikbare spullen, zoals hydrofiel doeken, monddoekjes, baby verzorgingsproducten, babykleding, knuffels, rammelaars speendoekjes etc.

De luiertaarten blijft vaak nog even voor de sier de kinderkamers staan en wordt bijna nooit direct uitgepakt. Dat is waarom we de voorkeur geven aan luiers maat 2 . Indien u een andere maat luiers wenst, bijvoorbeeld maatje 3, is dat uiteraard mogelijk!

Wij van Lolly atelier zien altijd nieuwe collecties en creaties en streven er constant naar om leuke en up-to-date arrangementen te hebben. Het is belangrijk voor ons om te weten dat u altijd contact met ons kunt opnemen en uw ideeën en wensen kunt delen, en we zullen onszelf inzetten om speciaal voor u een product te creëren, rekening houdend met uw ideeën en wensen!

Elke luiertaart is gebouwd op karton of maandje en ingepakte in transparante folie en versierd met een mooi satijnen lint of bloemen.